ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
EMPIRE BARBERSHOP
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
VERDE PAPAGALO
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (31.5.2019) (31/5/2019 16:34)

Η Οικονομική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι στον Σαββατιάτικο αγώνα μπαράζ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ» που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Κορυδαλλού στις 17.45, δεν ισχύει καμιά κάρτα ελευθέρας εισόδου, προπονητών κλπ, εκτός  των δημοσιογράφων που θα καλύψουν  το ρεπορτάζ του αγώνα.

Για τον  αγώνα  αυτό υπάρχει  γενική είσοδος με εισιτήριο 5 ευρώ.

Όπως γνωστοποίησε η Ε/Δ τον  αγώνα  θα διαιτητεύσει ο Γιάννης Κακριδής με συνεργάτες του, τον Δημήτρη Ζησιμόπουλο – Γιάννη Κοντιζά, ενώ 4ος ορίσθηκε ο Νίκος Κουβέλης.

Παρατηρητές  είναι οι κ.κ. ¶κης Τρύφωνας – Μίλτος Φωκίδης

*Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν ο Πρόεδρος της Ε.Ε. κ. Γ. Ανατολάκης και ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Ε. κ. Ι. Σπάθας.

                                                  

 

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1.  Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ   καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  play-out  ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ  στις 19.5.2019  – αντιαθλητική συμπεριφορά – φθορά ιδιοκτησίας:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 -2 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  χρηματική ποινή 60€ που διπλασιάζεται σε 120€  λόγω υποτροπής (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.). Επιπλέον  υποχρεώνει το σωματείο ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ να αναλάβει  να αντικαταστήσει τα 4 καθίσματα που καταστράφηκαν στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ.

 

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ   καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  play-out  ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ  στις 19.5.2019  – αντιαθλητική  - βίαιη συμπεριφορά μελών:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1-2-3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  χρηματική ποινή 60€ που διπλασιάζεται σε 120€ λόγω υποτροπής  (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ   καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  play-off  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ  που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  στις 19.5.2019  – ρίψη κροτίδων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου – άναμμα καπνογόνων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  για παράβαση του άρθρου 15 παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  χρηματική ποινή 50€ που διπλασιάζεται σε 100€ λόγω υποτροπής (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ   καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  play-off  ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  στις 18.5.2019  – εξυβριστική συμπεριφορά:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  για παράβαση του άρθρου 14 παρ.1-2-3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  χρηματική ποινή 50€  (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων