ΤΡΥΦΩΝΑΣ
EMPIRE BARBERSHOP
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
VERDE PAPAGALO
maison de la perfumerie
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει(01.02.2019) (01/2/2019 08:27)

 Για τον Κυριακάτικο αγώνα «ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ», έχουν ληφθεί αστυνομικά μέτρα τάξης.

Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων θα διαχωρισθούν σε ξεχωριστά κομμάτια  της κυρίως εξέδρας  του γηπέδου Κορυδαλλού με  διαφορετική είσοδο( οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ θα τοποθετηθούν στη Θύρα 1(μπροστά στο κυλικείο),οι φίλαθλοι του Ερμή στη Θύρα 2 με είσοδο από την πλαινή πόρτα.

 

*Οι επόμενοι αγώνες του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας που θα διεξαχθούν Δευτέρες είναι οι εξής:

16η αγωνιστική( 11/02/2019)

ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Ε.ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 17η αγωνιστική( 18.02/2019)

 Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ – Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

 18η αγωνιστική(25/02/2019)

 ΑΜΦΙΑΛΗ – ΚΑΣΤΕΛΛΑ

*Τους παρακάτω αγώνες πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουν μέλη  της Ε.Ε. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

 ΣΑΒΒΑΤΟ 02.02.2019

 ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ - ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ( ο κ. Μ. Συνοδινός)

 ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ο κ.Ι. Χασάπης)

 ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ(ο κ. Ι. Σταματάτος)

 ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ(ο κ. Π.Λαπατάς)

 ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

 

 ΚΥΡΙΑΚΗ 03.02.2019

 ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Ε.ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ( οι κ.κ Ι. Σπάθας,  Ι. Χασάπης)

 Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – Α.Ε. Μ. ΑΕΤΟΣ /ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ( ο Κ. Χολέβας)

 ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ( ο κ. Ι. Ευδαίμων)

 ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ – ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ( ο κ. Ι. Ποντίκης)

 ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑ ( ο κ. Λ. Κανδύλης)

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Θέμα 1ο

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ  καθώς και την αυτοπρόσωπη  απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σΆ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια και μετά  του αγώνα  Πρωταθλήματος Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ- Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  που έγινε στο γήπεδο Περάματος   στις 19.01.2019  – Είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, κι αφού όπως προέκυψε, βάση του Φ.Α και της έκθεσης παρατηρητή αγώνα, ότι η ανεπίτρεπτη  είσοδος των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο δεν συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων και φθορές ιδιοκτησίας.    

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ  για παράβαση του άρθρου 12,  14.παρ1-2& 15 παρ. 4  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ο ΚΑΡΑΒΑ  χρηματική ποινή 200?   (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Θέμα 2ο

Η Π.Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α..Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σΆ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια και μετά  του αγώνα  Πρωταθλήματος Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ- Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  που έγινε στο γήπεδο Περάματος   στις 19.01.2019  – Είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, κι αφού όπως προέκυψε, βάση του Φ.Α και της έκθεσης παρατηρητή αγώνα, ότι η ανεπίτρεπτη  είσοδος των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο δεν συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων και φθορές ιδιοκτησίας.    

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  για παράβαση του άρθρου  14.παρ1-2& 15 παρ. 4  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  χρηματική ποινή 100?  που διπλασιάζεται σε 200?  (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Θέμα 3ο

Η Π.Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ   καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σΆ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ  που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 20.01.2019  – αντιαθλητική συμπεριφορά   

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ για παράβαση του άρθρου  14 παρ. 1-2-3  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ χρηματική ποινή 50? (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Θέμα 4ο

Η Π.Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΑΛΕΞΙΟΥ Π. εκπροσώπου του σωματείου  Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σΆ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια και μετά  του αγώνα  Πρωταθλήματος Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ- Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  που έγινε στο γήπεδο Περάματος   στις 19.01.2019  – Αντιαθλητική συμπεριφορά.

Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και παύση από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα  που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για ένα( 1) μήνα που διπλασιάζεται σε 2( δύο) και χρηματική ποινή 100? , στον κ. ΑΛΕΞΙΟΥ Π. εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ.ΚΑΡΑΒΑ (άρθρο 12  παρ.1-2-3  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Θέμα 5ο

Η Π.Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΧΑΛΑΡΗ Γ. φροντιστή του σωματείου  Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σΆ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια και μετά  του αγώνα  Πρωταθλήματος Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ- Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  που έγινε στο γήπεδο Περάματος   στις 19.01.2019  – Αντιαθλητική συμπεριφορά.

Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου  στα γήπεδα και παύση από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα  που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για ένα( 1) μήνα  και χρηματική ποινή 50? στον Γ. ΧΑΛΑΡΗ φροντιστή του σωματείου Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ(άρθρο 12  παρ.1-2-3  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

Θέμα 6ο

Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ  καθώς και την αυτοπρόσωπη  απολογία του  δια του προέδρου του κ. Χρ. Σκανδάλη, αναφορικά με  δυσφημιστικό δημοσίευμα και δυσμενείς  κρίσεις που αναρτήθηκε σε μερίδα του αθλητικού τύπου και σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την  22/01/2019

Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ο ΚΑΡΑΒΑ  χρηματική ποινή 100?  και το καλεί να ανακαλέσει να δημοσιεύσει στον τύπο, στην ίδια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την ανάκληση των δυσμενών κρίσεων & του δυσφημιστικού  δημοσιεύματος  και να το προσκομίσει στην Π.Ε. εντός 7 ημερών (άρθρο 20  του Π.Κ. Ε.Π.Ο.)