ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
Hellenic Seaways
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
maison de la perfumerie
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
SUNLIFE
VERDE PAPAGALO
KIMBO CAFE
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
AGIOUTANTIS GROUP3
Έντυπο Καλογερόγιαννης
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Αλλαγές στον ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων (28/7/2017 14:41)

Από την ΕΠΟ μας κοινοποιήθηκε ο νέος  ενοποιημένος ΚΑΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΏΝ  ΟΜΑΔΩΝ ο οποίος ισχύει για την νέα περίοδο 2017-2018 και στον οποίο υπάρχουν σημαντικές τροποποιήσεις για τον ερασιτεχνικό χώρο και στην Γ΄ Εθνική.

 Στα βασικά σημεία που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι τα εξής:

1.      Οι αλλαγές ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια ενός  αγώνα, γίνονται 4 ( τέσσερεις) από  3 (τρείς) που ίσχυε μέχρι τώρα.

2.      Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που αναβάλλεται η διακόπτεται, λόγω καιρικών συνθηκών, τώρα διεξάγεται υποχρεωτικά την επομένη ημέρα στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα  χωρίς άλλη ειδοποίηση των διαγωνιζόμενων ομάδων.

3.       Κατ΄ εξαίρεση το αρμόδιο όργανο της διοργανώτριας αρχής δύναται να αποφασίσει την μη τέλεση του αγώνα, η  την τέλεση του αγώνα

 σε διαφορετική ώρα.

4.      Ως συμπλήρωση της ηλικίας των 14 ετών των ποδοσφαιριστών για να αποκτήσουν το δικαίωμα να αγωνίζονται σε ανδρικές ομάδες πλέον νοείται η ημερολογιακή συμπλήρωση των 14 ετών( δηλαδή η ημέρα των γενεθλίων των 14 ετών) κι όχι η 31η Δεκεμβρίου που ‘ίσχυε μέχρι τώρα.

5.      Ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία κι ανέρχεται στην Γ΄ Εθνική, στην περίπτωση που δεν δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να  αντικατασταθεί από την δευτεραθλήτρια η και την τριταθλήτρια.

6.      Στους αγώνες της Γ΄ Εθνικής δύναται οι ομάδες να μπορούν να χρησιμοποιούν στους αγώνες τους μέχρι 5 ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών( κι όχι τρείς που ίσχυε μέχρι τώρα)